Rakennustekniset palvelut Tampereelta

Kaikki yhteystietomme

Tampereen Tasorakennus Oy tarjoaa kattavat sekä vankalla kokemuksella tuotetut rakennustekniset palvelut Tampereella ja koko muun Pirkanmaan alueella. Sopimuksen mukaan voimme toimia kauempanakin.

Ota yhteyttä vahvaan asiantuntijaan ja pyydä tarjous!

Rakennustekniset palvelumme kattavat seuraavat osa-alueet

Putkimies tekemässä putkistosaneerausta

Putkistosaneerauksien rakennustekniikka

Putkistojen saneeraus saattaa tulla ajankohtaiseksi jo ennen kuin mitään hajoaa. Vanhat putkistot kannattaakin vaihtaa uusiin jo hyvissä ajoin, tai ainakin huoltaa, jotta turhilta ja vaikeasta ennustettavilta vahingoilta voidaan säästyä. Putkistosaneerauksissa kannattaa toimia mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään.

Remontoitava huone

Peruskorjaukset

Peruskorjauksissa palautamme rakennuksen ja sen tilat yhtä hyviksi, tai jopa paremmiksi, kuin ne olivat uutena. Peruskorjausten yhteydessä voidaan myös kätevästi toteuttaa mm. huoneistojen jaot, seinien tiivistykset tai lattiarakenteiden uusimiset.

Talon vieressä seisoo rakenustelineitä

Uudisrakennukset

Aloitamme uudisrakennushankkeemme aina tarkalla konsultoinnilla kanssasi, jotta voimme yhdessä muodostaa selkeän kuvan hankkeen tavoitteista. Sen jälkeen sovimme aikatauluista ja teemme sopimuksen, joka pitää! Hyödyntämällä yhteistyökumppaniemme verkostoa pystymme toteuttamaan laajamittaisiakin uudisrakennushankkeita, jotka pitävät sisällään kaiken alusta loppuun asti.